Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Medicii spitalului SRI luptă pentru salvarea vieţii pacienţilor răniţi la clubul Colectiv

Starea pacienţilor internaţi la spitalul SRI, "Dr. Agrippa Ionescu", din Bucureşti este următoarea: 

Doi pacienţi stabili
Doi pacienţi români, cu vârstele de 30, respectiv 44 de ani, au fost stabilizaţi hemodinamic şi au o stare generală staţionară. Celor doi li s-a aplicat toaleta plăgilor sub anestezie generală. 

Doi pacienţi pentru care medicii sunt rezervaţi
Un pacient cetăţean italian în vârstă de 20 de ani şi un român, cu vârsta de 35 de ani sunt instabili hemodinamic, intubaţi, cu o stare generală foarte gravă. Pentru ei s-au practicat incizii de decompresiune si toaleta plăgilor sub anestezie generala. 

Doi cetăţeni spanioli cu o stare foarte bună
Cei doi cetăţeni spanioli au fost stabilizaţi, aceştia prezentându-se pe 30 octombrie 2015 intoxicaţi cu fum. Medicii de la spitalul SRI susţin ca vor fi externaţi curând. 

Un pacient cu răni uşoare
Un pacient în vârstă de 22 de ani s-a prezentat la spitalul Dr. Agrippa Ionescu cu arsuri superficiale si este stabil hemodinamic şi respirator. 

Atât pacienţii cât şi membrii familiilor acestora au beneficiat de consiliere psihologică de la momentul internării şi până în prezent. 

Directorul Serviciului Roman de Informaţii, domnul Eduard Hellvig, a vizitat ieri, 31 octombrie, spitalul SRI şi a asigurat personalul medical de tot suportul pentru a-şi putea îndeplini misiunea.
0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.