Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Ceremonial de depunere a jurământului militar la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”

Cursanții programului de master profesional organizat de Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, specializările Intelligence şi securitate naţională şi Analiză de intelligence, seria 2015-2016, au participat astăzi, 15 februarie 2016, la ceremonia de depunere a jurământului militar. Prin rostirea jurământului solemn în fața drapelului de luptă, masteranzii s-au alăturat unei instituții prestigioase cu misiuni semnificative în ansamblul nevoii de securitate națională, europeană și internațională.

La eveniment au participat domnul general-locotenent Florian Coldea, prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii, şi domnul colonel Niculae Iancu, rectorul Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul”, alături de şefi de unităţi centrale și teritoriale din Serviciul Român de Informaţii, de colectivul profesoral al Academiei şi de invitaţi ai cursanţilor.

Cu acest prilej, domnul general-locotenent Florian Coldea i-a felicitat pe studenţi pentru rezultatele obținute după parcurgerea primului modul de formare și a menționat rolul esențial al unor beneficiari corect informați în promovarea intereselor României și ale aliaților săi.

Totodată, au fost adresate mulțumiri tuturor participanților la acest eveniment festiv, care, într-un fel sau altul, contribuie la devenirea viitorilor ofițeri de informații a căror existență profesională va fi dedicată idealurilor naționale.

 
0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.