Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

Cariera în SRI

Serviciul Român de Informaţii îţi oferă mai mult decât un loc de muncă. Dacă eşti dinamic şi responsabil, dacă îţi place să te perfecţionezi şi să înveţi permanent lucruri noi, în SRI ai perspectiva de a-ţi construi o carieră.

Serviciul îţi cere tot ce ai mai bun şi îţi oferă posibilitatea de a lucra cu cei mai buni. Investeşte în tine încredere, timp şi resurse pentru a deveni şi a rămâne un profesionist într-o echipă de elită.

Te sprijină să obţii performanţe şi te încurajează să-ţi dezvolţi cunoştinţele, capacităţile şi aptitudinile, atât în specialitatea în care îţi desfăşori activitatea, cât şi în domenii complementare.

Alături de echipa Serviciului, îţi vei construi cariera, treaptă cu treaptă, dacă ai pregătirea, determinarea şi perseverenţa necesare, pentru că îţi este garantată egalitatea de şanse, într-un sistem transparent şi concurenţial.

Atunci când evaluezi însă posibilitatea de te angaja în Serviciul Român de Informaţii, trebuie să pui în balanţă atât beneficiile, cât şi responsabilităţile. Pentru a vedea mai exact care sunt criteriile de eligibilitate, dar şi obligaţiile ce îţi revin după angajare, te invităm să accesezi secţiunea Profilul angajatului.


Profilul angajatului

Credem în potenţialul superior de acţiune dat de forţa echipei formate din persoane cu istoric profesional şi social divers.

› Află mai multe

Verifică-ţi aptitudinile

Un instrument de evaluare generală care vă poate ajuta să identificaţi anumite aptitudini de care instituţia noastră are nevoie.

› Află mai multe

Cum pot aplica

În funcţie de pregătirea şi profilul tău profesional, poţi opta pentru una dintre cele patru modalităţi distincte de a te angaja în SRI.

› Află mai multe

Mărturii din interior

Cine suntem? De unde venim? Cum lucrăm? Întrebări importante care primesc răspunsuri de la ofițeri activi...

› Află mai multe

Posturi disponibile

Cunoştinţele şi abilităţile tale te pot recomanda pentru a lucra în Serviciul Român de Informaţii. Dacă eşti interesat...

› Trimite-ne CV-ul tău
0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.