Serviciul Român de Informaţii
Serviciul Român de Informaţii

Sistemul Naţional de
Alertă Teroristă:

NIVEL PRECAUT

50 de minute cu şi despre SRI

Miercuri, 25 noiembrie 2015, Serviciul Român de Informaţii lansează campania „50 de minute cu şi despre SRI”. Pentru al treilea an consecutiv ajungem în mediul liceal, în 230 de licee din Bucureşti şi din ţară.

Campania are ca obiectiv promovarea culturii de securitate şi modalităţi de a accesa o carieră în instituţie, cu această ocazie reprezentanţii SRI împărtăşind lucruri fascinante din universul serviciilor de informații.

Pe parcursul a 50 de minute, o echipă de ofițeri SRI va prezenta, în sesiuni interactive, activitățile din domeniul securităţii în care instituția noastră are un rol important, amenințările cu care țara noastră, alături de alte state ale lumii, se confruntă, valorile în care credem și, nu în ultimul rând, cum pot tinerii să urmeze o carieră în SRI.

Oferta educațională a Serviciului, prin studii universitare de licență la Academia Națională de Informații „Mihai Viteazul”, dar și la Academia Tehnică Militară sau Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” - pe locurile SRI, va fi explicată pentru cei interesați, alături de modalitățile și condițiile de înscriere, perioadele de admitere și probele de concurs.

Mai multe detalii despre campanie pot fi accesate pe pagina de Facebook a Serviciului Român de Informaţii (https://goo.gl/XsA4qs).


0800 800 100 Linie gratuită pentru semnalarea riscurilor teroriste

Copyright © 2012 Serviciul Roman de Informaţii. Toate drepturile rezervate.

Pentru o navigare optimă, vă recomandăm folosirea unui browser cu capabilități HTML5 și CSS3.